1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman’da Enkaz altında Halen Ceset Çıkıyor

Adıyaman’da Enkaz altında Halen Ceset Çıkıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman'da, 6 Şubat'tan bu yana kayıp olarak aranan Niyazi Bilgiç (43), enkaz altında kalan otomobilin içerisinde hayatını kaybetmiş olanak bulundu..

A+A-
Adıyaman’da Enkaz altında Halen Ceset Çıkıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman'da, 6 Şubat'tan bu yana kayıp olarak aranan Niyazi Bilgiç (43), enkaz altında kalan otomobilin içerisinde hayatını kaybetmiş olanak bulundu.

Adıyaman'da çay ocağı işleten Niyazi Bilgiç, 6 Şubat'ta sabaha karşı işyerine gitmek üzere plakası öğrenilemeyen otomobil ile yola çıktı. Günlerdir ulaşılamayan Bilgiç'in aranmasına devam edilirken, bugün Müftülük Caddesi üzerinde depremlerde yıkılan 4 katlı bir binanın enkazında tekerlek fark edenler durumu polise bildirdi. Bunun üzerine enkaza gelen ekipler, İş makinesi yardımıyla enkaz altındaki otomobili çıkardı. Otomobilde yapılan incelemede günlerdir kayıp olarak aranan Bilgiç'en cansız bedenine ulaşıldı. Deprem sırasında önünden geçtiği binanın yıkılmasıyla otomobili ile enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği tahmin edilen Bilgiç'in cenazesi, otopsi için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Sıkı güvenlik önleminin alındığı alanda polis ekipleri tarafından çekim kapılmasına izin verilmezken çevredeki vatandaşlar ise cesedin 40 gündür enkaz altında kalmasına tepki gösterdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.