Adıyaman-Samsat Yolunda Feci Kaza: 4 Ölü, 1 Yaralı
Adıyaman'ın Samsat ilçesinde, hafif ticari araç ile otomobilin kafa kafa çarpışmasıyla 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı..

Adıyaman-Samsat kara yolunun 15. kilometresinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Adıyaman-Samsat kara yolunda meydana gelen trafik kazası can aldı. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Engin Büyükfırat yönetimindeki 02 SDR 588 plakalı otomobil ile Mehmet E. idaresindeki 023 ABP 972 plakalı hafif ticari araç, yolun 15. kilometresinde kafa kafaya çarpıştı.
Kazada, araçlarda bulunan Nedim Önal, Ayten Ata ve Kadriye Aktoprak olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler Mehmet Engin Büyükfırat ile Mehmet E. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak durumu ağır olan Mehmet Engin Büyükfırat, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza sonrası çok sayıda sağlık, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi. Hayatını kaybedenlerin cenazeleri, yapılan incelemelerin ardından Samsat Devlet Hastanesi morguna gönderildi. Kazada hurdaya dönen araçlar ise yoldan kaldırıldı.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.


HABERE YORUM KAT