1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Başkan TURANLI; Rabbim böyle acıyı bir daha yaşatmasın

Başkan TURANLI; Rabbim böyle acıyı bir daha yaşatmasın

Hasan Kaya (Gerçek) - Sincik İlçesine bağlı Çamdere (Alıka) köyünde ikamet eden Göğüs ve Gözel aileleri, arasında çıkan silahlı çatışmada 6 kişinin ölümüyle sonuçlandığı ve 4 kişinin de yaralandığı üzücü olayın ardında, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI, ölenlere Allah'tan rahmet ve yaralılara acil şifalar diledi..

A+A-
Başkan TURANLI; Rabbim böyle acıyı bir daha yaşatmasın

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf TURANLI, “Sincik İlçesine bağlı Çamdere (Alıka) köyünde ikamet eden Göğüs ve Gözel aileleri arasında yaşanan ve maalesef can kayıplarının yaşandığı hadisede bizleri ve tüm Türkiye'yi yasa boğmuştur. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.

TURANLI; Yeryüzünün hiç bir hazinesi, hiç bir siyaseti ve hiçbir makamı bir can’dan daha değerli olamaz. Bir hırs, bir öfke sonucu 6 pırıl pırıl Abilerimiz, Kardeşlerimiz hayatlarını kaybetmesinin, derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Rabbim hiç kimseye böyle acı bir tablo yaşatmasın, Her iki aileye sağduyuya ve sükûnete davet ediyoruz.”diye konuştu.

Hayatlarını Kaybeden 6 pırıl pırıl Abilerimize, Kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaslı ailelerine başsağlığı dilerken, yaralılara da acil şifalar diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.