1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Haci Bozkurt’un ismi Kahta’da yaşayacak

Haci Bozkurt’un ismi Kahta’da yaşayacak

Kahta ilçesinde yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşüp hayatını kaybeden Eğitimci ve aynı zamanda Demirören Haber Ajansı (DHA) Kahta Muhabiri Haci Bozkurt’un ismi Hürriyet Mahallesi’nde yaşayacak..

A+A-
Haci Bozkurt’un ismi Kahta’da yaşayacak

Kahta Belediyesi, hayatının büyük çoğunluğunu eğitim ve basına adayan, yıllarca ilçede ulusal ve yerel basında kendine özgü, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile kalemine sarılan, çeyrek asır boyunca DHA Kahta muhabirliği yapan, kurmuş olduğu bölgesel cemiyet olan KOMA-DER başkanlığını yürüten ve yakalandığı koronavirüs hastalığına yenik düşüp hayatını kaybeden merhum Haci Bozkurt’un ismini Hürriyet Mahallesi’nde bir sokağa verdi.

Kovid-19 hastalığıyla mücadelede 12.10.2020 tarihinde hayatını kaybeden eğitimci-gazeteci merhum Haci Bozkurt'un adının bulunduğu tabela, isminin verildiği Hürriyet Mahallesi’ndeki sokağa asıldı.

Kahta Belediyesi tarafından takılan tabelayla birlikte eğitimci-gazeteci merhum Haci Bozkurt'un ismi ölümsüzleşti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.