1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Belediye Başkanı Turanlı’dan, Başkan Kılınç’a ziyaret

Kahta Belediye Başkanı Turanlı’dan, Başkan Kılınç’a ziyaret

Kahta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a nezaket ziyaretinde bulundu..

A+A-
Kahta Belediye Başkanı Turanlı’dan, Başkan Kılınç’a ziyaret

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, göreve geldiği günden bu yana projelerini Adıyaman’ı ilçeleriyle birlikte kalkındırmak üzerine hazırlayan ve şehrin topyekûn kalkınmasının önemine dikkat çeken Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Kahta Belediye Başkanı Turanlı, Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ederek, şehri tamamen kalkındıracak projelerin üzerinde hassasiyetle durmasından dolayı teşekkür etti.

Adıyaman Belediye Başkanı Kılınç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı’ya nazik ziyareti için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Başkan Kılınç ve Başkan Turanlı, bir süre sohbet ederek, projeler üzerine görüş alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.