1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta Emlakçılar Derneği’nin 2. Olağan kongresi yapıldı

Kahta Emlakçılar Derneği’nin 2. Olağan kongresi yapıldı

Kahta ilçesinde 2017’de kurulan Kahta Emlakçılar Derneği’nin 2. olağan kongresinde mevcut Başkan Murat Adsay, güven tazeledi..

A+A-
Kahta Emlakçılar Derneği’nin 2. Olağan kongresi yapıldı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongre, gündem maddelerinin okunması ve yönetimin oy çokluğu ile ibraz edilmesiyle devam etti. Ardından Başkan Murat Adsay’ın oluşturduğu yönetim kurulu listesi divan heyeti tarafından haziruna sunuldu. Listenin üyeler tarafından onaylanmasıyla mevcut başkan Murat Adsay, tekrar başkan seçildi.

“Kahta’mızın geleceği için çalışmalarımızı özveriyle sürdürmekteyiz”

Kongrede konuşan Başkan Murat Adsay, dernekçiliğin bir ekip işi olduğuna dikkat çekerek,  “Derneğimizi Ekim 2017’de kurduk. Bu tarih itibariyle sektörümüzü güçlendirerek faaliyetlerimize başladık. Geçen süre zarfında vatandaşlarımız dürüst, güvenilir bir hizmet vermeye özen gösterdik. Dernek olarak her geçen gün büyümekteyiz. Başta yönetim olmaz üzere tüm üyelerimizle beraber, Kahta’mızın geleceği için çalışmalarımızı özveriyle sürdürmekteyiz. Üyemiz olmayan meslektaşlarımızı da üye kongreden sonra üye olmaya davet ediyoruz. Dernekçilik bir ekip işidir. Bu görevi bana tevdi eden yönetim kuruluna ve tüm üyelere teşekkür ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. 2. Olağan Genel Kurulun Kahta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kongreye, Kahta Belediye Başkan Yardımcıları Yavuz Turan ile Zeki Köse, Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. M. Emin Parlak, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan, Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Çatan, kurum amirleri ve dernek üyeleri katıldı.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.