Kahta'da Silahlı ve Bıçaklı Kavga: 3'ü Ağır, 5 Yaralı
Kahta'da iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu bildirildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı..

Olay, 28 Temmuz 2025 akşam saatlerinde Kahta ilçesi Kubilay Okulu yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü.
Kavgada, Remzi K. tabanca kurşunuyla yaralanırken; Hamza Ö., Muhammed K., Ramazan K. ve Senem D. çeşitli yerlerinden bıçak darbeleriyle yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Kahta Devlet Hastanesi ile Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 3’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olayın ardından polis ekipleri her iki hastanede güvenlik önlemleri aldı. Kavgaya karışan tarafların kimliklerinin belirlenmesi ve olayın çıkış nedeninin netleştirilmesi için soruşturma sürdürülüyor.
HABERE YORUM KAT