1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da oto aksesuar hırsızlığı arttı

Kahta’da oto aksesuar hırsızlığı arttı

Hasan Kaya (Gerçek) - Son zamanlarda Kahta ilçesinde oto aksesuar hırsızlığı artığı iddia ediliyor..

A+A-
Kahta’da oto aksesuar hırsızlığı arttı

 

Kahta ilçesinde son birkaç ay içerisinde kişi veya kişiler tarafından 10-15 aracın camlarını kırarak, aracın içerisinde oto teybi, direksiyon, hayalet ekran, klima takımı vs. gibi oto aksesuarlarının çalındığı vatandaşlar tarafında iddia ediliyor.

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş şöyle konuştu; “ İlçede çok ciddi bir oto aksesuar hırsızlığı olduğunu ve vatandaşların ayık olmasını istiyorum. 2-3 Hafta önce hırsızlar tarafından, benim aracımın camını kırarak içinde bulunan aksesuarları çaldılar. Emniyet güçleri o hırsızları yakaladı. Ama herkes bizim gibi şanslı olmaya bilir.”dedi.

“Çevremde bulunan 10-15 arkadaşlarımın araçlarına, aynı yöntemle hırsızlık yaptıklarını öğrendim. Bu olaydan dolayı vatandaşlarımız, bin bir emekle aldıkları araçlarına sahip çıkmalarını ve hırsızlık olaylarına karşıda dikkatli olmalarını istiyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.