1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Siyasetçi İş Adamı Mustafa Şahin’den Yeni Yıl Mesajı

Siyasetçi İş Adamı Mustafa Şahin’den Yeni Yıl Mesajı

Kahta’da tanınmış isimlerinden Mustafa Şahin, yayımladığı yeni yıl mesajında, her yeni yıla yeni umutlar ve yeni heyecanlarla giriyoruz..

A+A-
Siyasetçi İş Adamı Mustafa Şahin’den Yeni Yıl Mesajı

AK Parti Kahta İlçe Teşkilat Başkanı ve Kahta Radyo TV A.Ş (Kahta FM) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Şahin, yeni yıl mesaj yayınladı.

Başkan Şahin, yeni yıl mesajında, her yeni başlangıcın yeni umutları beraberinde getirdiğini vurgulayarak, "Bir yılı geride bırakırken, yeni bir yıla başlamanın umutlarını taşıyoruz. Yeni bir dönemin başlangıcı olan bu günlerin, hem dünya hem de ülkemiz açısından çok önemli olayların yaşandığı ve 2022 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. 2023 yılında ise gerek ülkemizde gerekse dünyada yine çok önemli gelişmelerin bizleri beklediğini tahmin edebiliyoruz”

Bu vesileyle; yeni yılda ülkemiz, milletimiz ve Kahta’mız için Yüce Allah’tan barış, huzur, refah ve sağlık diliyor, tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ediyorum.”dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.