1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Ülkem Partisi Kahta İlçe Kongresi Yapıldı

Ülkem Partisi Kahta İlçe Kongresi Yapıldı

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta İlçe Başkanı Halil DEMİRAL, yönetim kurulu üyeleri ve çevre ilçe başkanlarının katıldığı Ülkem Partisinin 1. Olağan Kongresi, parti binasında gerçekleştirildi..

A+A-
Ülkem Partisi Kahta İlçe Kongresi Yapıldı

Ülkem Partisi genel başkan yardımcısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge teşkilat başkanı Halit TOPRAK, Adıyaman İl Başkanı Ramazan Çetin, ve bir çok partililer katıldı.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen kongrede, delegelerin tamamının oyunu alan Halil DEMİRAL ilçe başkanı olarak seçildi.

Divanın oluşturulması ile başlayan kongrede partililere hitap eden Ülkem Partisi genel başkan yardımcısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölge teşkilat başkanı Halit TOPRAK; “ "Partimiz, Türkiye'nin geleceğini kurmak için yola çıkmış bir oluşum içindeyiz. Ülkemizi her konuda yükseltmek için gece gündüz demeden çalışmaya talibiz.”dedi

Adıyaman İl Başkanı Ramazan Çetin; Sağ-sol gözetmeksizin, ülke yararına hareket eden herkese partimizin kapısı açıktır. Biz, bozulan siyasete yeniden şekil vermek için buradayız. Şu anda teşkilatlanma çalışmalarımız hızla sürüyor.”dedi.

Ülkem Partisi Kahta İlçe Başkanı Halil DEMİRAL; “Garibandan, esnaftan, çiftçiden yana olacağız, Bu nedenle mevcut sıkıntıları çözmek, geleceğimize güven altına almak için milletimizin varlığı, birliği, huzuru ve refahı için milletimizin gönlüne talibiz.”dedi. Başkan DEMİRAL; “Siyasetin temel taşlarını oluşturan seçmenin dokunulmaz yeleğini giymiş, siyasilerin haktan hukuktan adaletten ayrılmadığı halka hizmet, hakka izmet anlayışı ile güzelim dünyayı. Güçlü ve zengin olana değil aydınlık yarınların teminatı olan çocuklarımıza miras bırakmaktır.

Neden Ülkem Partisi: Din, dil, ırk, mezhep ve etnik köken ayrımı yapmadan ülkemizin bekası milletimizin refahı için çalışmalar yürüten 83 milyon insanımızın tamamını kucaklayan bir anlayışla siyaset arenasına indiği için ülkem partisi dedik. Hiçbir insanımızın aç kalmadığı gücün değil, hakkın üstün tutulduğu bir yaşam diyoruz ve son olarak şunu söylemek istiyorum; İnsanı yaşat ki; Devlet yaşasın. Mevzu bahis vatansa biz varız diyoruz.”dedi


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.