Bakanlık duyurdu! Mazerete bağlı tayin hakkı tanınacağını duyurdu.
Millî Eğitim Bakanlığı, depremden ağır etkilenen illerdeki öğretmenlere mazerete bağlı tayin hakkı tanınacağını duyurdu..
A+A-

Millî Eğitim Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden ağır derecede etkilenen Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep'in İslâhiye ve Nurdağı ilçelerinde görev yapan öğretmenler için önemli bir duyuru paylaştı.
Yapılan duyuruda Millî Eğitim Bakanlığı şu ifadelere yer verdi: Depremden Ağır Etkilenen İllerdeki Öğretmenlere Mazerete Bağlı Tayin Hakkı Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş ve Malatya ile Gaziantep'in İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde görev yapan öğretmenlerden 30 Eylül 2023 itibarıyla üç yıllık çalışma süresini dolduranlar, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme talebinde bulunabilecek” ifadelerini kullandı.
HABERE YORUM KAT