1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. 23 Nisan Çocuk Bayramı Kahta’da coşku ile kutlandı

23 Nisan Çocuk Bayramı Kahta’da coşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104. yıl dönümü, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen coşkulu bir programla kutlandı..

A+A-
23 Nisan Çocuk Bayramı Kahta’da coşku ile kutlandı

Program, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli’nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunması ile başladı. TPAO Atatürk İlkokulu ve Şehit Sevgi Yeşilyurt Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan programda, öğrenciler günün anlam ve önemine dairşiirler okuyarak ve çeşitli gösteriler ile yarışmalar sergiledi. Bu anlamlı etkinlikler, öğrencilerin milli bayramları daha yakından tanımalarına ve kutlamalarına olanak sağladı.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli ve protokol üyeleri günün anlam ve önemi ile ilgili düzenlenen yarışmalarda derece alan öğrencilere ödüllerini takdim etti.
Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, günün anlam ve önemini belirttiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı, milletimizin kaderini kendi ellerine aldığı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu tüm dünyaya ilan ettiği günü kutluyoruz. Bu önemli gün, aynı zamanda çocuklarımızın, yani geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin bayramıdır.
Bugün, çocuklarımıza yönelik olarak düzenlediğimiz etkinliklerle, onların bu özel günü daha anlamlı ve eğlenceli bir şekilde kutlamalarını sağlıyoruz. Çocuklarımızın geleceğe umutla bakmaları, milli ve manevi değerlerimizi benimsemeleri için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz.
Bu vesileyle, başta cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyor, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.
Programa Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili Ersin Ünlü, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Çiçek, Şube Müdürleri Mehmet Bayram, Mehmet İnce, Mehmet Turan, Sinan Demir, kurum amirleri ve öğrenciler katıldı.

 


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.