1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyaman Vekilleri Bakanlık yatırımlarını görüştüler

Adıyaman Vekilleri Bakanlık yatırımlarını görüştüler

AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Adıyaman’da yapımı devam eden ve proje aşamasında olan projeler hakkında bakanlıkları ziyaret ederek birçok projenin değerlendirmesinde bulundular..

A+A-
Adıyaman Vekilleri Bakanlık yatırımlarını görüştüler

AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan ile birlikte Adıyaman’da yapımı devam eden ve proje aşamasında olan projeler hakkında Kültür Turizm Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek İlimizde yapımı devam eden ve proje aşamasında olan projeler üzerine detaylı birçok projenin değerlenlendirmelerinde bulunduklarını söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret eden Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Hüseyin Özhan ve Mustafa Alkayış ile beraber Bakan Ersoy’u ziyaret ederek başta kültür ve turizm festivalleri olmak üzere ilimizde devam eden ve öncelik arz eden konular hakkında verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Adıyaman Milletvekilleri İshak Şan, Mustafa Alkayış ve Hüseyin Özhan ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen i ziyaret ederek İlimizde yapımı devam ve proje aşamasında olan projeler hakkında değerlendirmelerde bulunduklarını söyledi.
Çelikhan -Adıyaman yolu
Sincik-Kahta Yolu
Sincik- Malatya Yolu
Kahta-Nissibbi Köprüsü Yolu
Kahta -Gölbaşı BSK Asfalt Projesi
Gölbaşı BSK Asfalt Şehir Geçişi
Adıyaman Cezaevi Kampüsü-Altınşehir Mahallesi Arası
Adıyaman Çevre Yolu Projesi başta olmak üzere detaylı birçok projenin değerlendirmesinde bulunduklarını söyledi.

Milletvekili İshak Şan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ı ziyaret ederek, Adıyaman’da yapılacak ve yapmayı planlanan yatırımları konuştu. Şan, Adıyaman için planlanan güzel çalışmalar yaptıklarını bunları bakanla görüştüklerini belirterek “Bakanımıza konularımıza göstermiş olduğu yakın ilgi ve nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

 


  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.