1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Adıyamanlılar Vakfı Üyeleri Kahta Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti

Adıyamanlılar Vakfı Üyeleri Kahta Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti

Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aydın ve vakıf yöneticileri, Kahta Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti..

A+A-
Adıyamanlılar Vakfı Üyeleri Kahta Bilim ve Sanat Merkezini ziyaret etti

Vakıf yöneticileri, öğrencilerin eğitim ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlayan projelerini paylaşarak, vakfın faaliyetleri hakkında öğrencileri bilgilendirdi.
Öğrenciler, vakfın yürüttüğü projeler ve sunduğu imkanlar hakkında detaylı bilgi alarak merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli, Adıyamanlılar Vakfı'nın Kahta Bilim ve Sanat Merkezine yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
" Vakfın eğitim ve sosyal gelişim projeleri hakkında bilgi edinmek, öğrencilerimizin geleceği için önemli bir motivasyon kaynağıdır. Bu tür işbirlikleri, gençlerimizin daha geniş ufuklara ulaşmalarına katkıda bulunur. Öğrencilerimizin vakfın sunduğu imkanlar ve projelerle ilgili bilgi alması, onların kişisel ve akademik gelişimlerine büyük fayda sağlayacaktır. Bu anlamlı ziyaretten dolayı Adıyamanlılar Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Aydın ve vakıf yöneticilerine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

 


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.