1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Musa Yıldırım’dan Sağduyu Çağrısı

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Musa Yıldırım’dan Sağduyu Çağrısı

Hasan Kaya (Gerçek) TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden, Kahta 02 Spor'un, deplasmanda, Ağrı 1970 Spor maç öncesinden, Kahta02 Spor Kulübüne saldırı gerçekleşmişti..

A+A-
Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan ve Musa Yıldırım’dan Sağduyu Çağrısı

Ardından Milletvekilleri ve bir çok bürokrasinin araya girmesiyle ortalık yatırılıştı. Olayın ardından Ağrı Belediye başkanı Savcı Sayan, Kahtaspor Kulübünün kaldığı otele gelerek, Ağrı’lar adına özür dileyerek tatlı ikramında bulundu.

Kahta02 Spor Kulübü Başkanı Musa Yıldırım’da taraflara ve oyuncularına sağduyu çağrısı bulundu.

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın bugün yaşanan hadiseden sonra Kahtaspor oyuncularını ziyaret etti.

Başkan Savcı Sayan; “Ağrı halkı adına Adıyaman halkından özür dilemesi bizi ziyadesiyle onure etmiştir. Biz de kendilerine Kahta ve tüm Adıyaman halkı adına teşekkür ediyoruz.

Böyle münferit olayların bir daha yaşanmaması dileğiyle yarınki müsabakanın sporun ruhuna uygun, dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini temenni ediyoruz.”Dedi.

 

Kahta02 Spor Kulübü Başkanı Sayın Musa Yıldırım'dan taraflara sağ duyu çağrısı:

Sağduyu çağrısı

Başkan Musa Yıldırım, “Yarın oynanacak Ağrı 1970 spor- Kahta02 spor maçı için Kahtaspor bugün Ağrı’da ter idmanı sırasında bazı olumsuz hadiseler yaşamıştır. Ağrı ve Adıyaman’ın güzel insanlarını birbirine kırdırmak kimseye fayda getirmez. İki kulübün taraftarlarını da sağduyulu olmaya davet ediyorum.

Sebep ne olursa olsun Ağrı kulüp başkanının şiddete başvurması üzüntü vericidir. Başkanı Adıyaman halkından özür dilemeye davet ediyorum. Yarınki maçta kardeşliğin ve misafirperverliğin hakim olmasını arzu ediyorum.”dedi.

Başkan Musa Yıldırım, “4 Yıl Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesinde okudum. Ağrı halkının misafirperverliğini yakınen bilirim. Bir kulüp başkanının hatasını bir kulübe, bir şehre mâl edemeyiz. Dolayısıyla iki kulübümüze, yönetim ve taraftar gruplarımıza sükunet ve sağduyu çağrısı yapıyorum.”dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.