1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, Kahta’da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, Kahta’da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş ve beraberindeki heyetle birlikte Kahta ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu..

A+A-
Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi KARATAŞ, Kahta’da Çeşitli Temaslarda Bulundu

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş, Gelecek Partisi Adıyaman İl yönetiminde yer alan Av. İrfan Karataş, Seyfettin Ata ve Yusuf Güneş, Kahta ilçesinde bir dizi ziyarette bulundular. 

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş, Kahtaspor Başkanı Musa Yıldırım’ı ve  Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Tahsin Çatan’nı  ayrı ayrı ziyaret ederek, Kahta ile ilgi görüş alış verişinde bulunuldu.   

Gelecek Partisi kurucular kurulu üyesi Ecz. Hacı Mehmet Karataş, “Ülkemize ve Adıyaman’ımıza hem teşhis, hem tedaviye yönelik bir anlayış içerisinde ülkenin tüm kesimini kucaklayacak bir oluşum kurduklarını vurgulayan KARATAŞ, “Adıyaman ve ilçelerin yoksulluk, işsizlik, adalet ve  hukuk sorununu çözmek için elimizden gelen tüm gayreti sarf edeceğiz. Kıyafetimizle değil yüreğimiz ile cesaretimiz ve çözümlerimiz ile ülkemize hizmet edeceğiz diyen KARATAŞ, “18 yıl iktidarda kalan Akp, bu gün hukuk ve ekonomide reform diyorsa, bu apaçık başarısızlığın ikrarıdır. Bülent Arınç ın görüşlerine verilen tepki, ve sonrasında ki istifa, ülkede tek kişi yönetiminin tezahürü ve demokratik  iklimin ne kadar geri gittiğinin göstergesidir.”diye konuştu

Karataş, Daha sonra esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi.


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.