1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Gelecek Partisi’nden Başkan DİŞKAYA’ya ziyaret

Gelecek Partisi’nden Başkan DİŞKAYA’ya ziyaret

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ecz. Hacı Mehmet KARATAŞ , 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle Adıyaman Gazeteciler cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA’yı ziyaret etti..

A+A-
Gelecek Partisi’nden Başkan DİŞKAYA’ya ziyaret

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Ecz. Hacı Mehmet KARATAŞ, “Bu özel günde, beşinci güç olan Basın ve medyamızın daha da güçleneceği günleri görmemizi temenni ediyoruz. Bu kapsamda tüm gazetecilerimizin Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum”.dedi

KARATAŞ, “ Partimizin içerisinde Türkiye’nin herkesimin den insanlar var amacımız insana vurgu yapmak  bütün politikalarımızı insan onurunu yüceltmek üzere kurduk, Türkiye’nin bütün renkleri bizde partimizin içerisinde topladık. Partimizi kurarken şunu düşündük, geçmiş bütün siyasi tecrübelerden yararlanarak yeni bir parti kurduk. Adıyaman ve ilçelerinde STK ziyaretlerimiz sürüyor ve kanaat önderlerini ziyaret ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler cemiyeti Başkanı Zeki DİŞKAYA, "Ziyarette yerel basının sorunları Adıyaman ve ilçeleri hakkında bilgiler paylaşan DİŞAYA. Ziyaretten dolayı Gelecek Partisine  teşekkür etti..

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.