1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. HDP Milletvekili Hüda Kaya, Kahta’ya Geldi

HDP Milletvekili Hüda Kaya, Kahta’ya Geldi

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, partisinin Kahta İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen halk toplantısına katıldı. .

A+A-
HDP Milletvekili Hüda Kaya, Kahta’ya Geldi

HDP Kahta İlçe başkanlığı tarafından düzenlediği Halk toplantısına, HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, Adıyaman İl Başkanı Zeliha Karınca, Kahta İlçe Başkanı Mehmet ÇELEBİ, Adıyaman parti yönetimi, Kahta Parti yönetimi ve vatandaşlar toplantıya katıldı.

Açılış konuşmasını HDP Kahta ilçe başkanı Mehmet Çelebi yaptı. Çelebi, Selamlama konuşması ve gelen misafirlere hitaben konuştu.

Daha sonra HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya ise özetle “ Toplumumuz, bilinçli olarak bir nefret ve şiddet sarmalında tutuluyor. Ülkemiz için bıçak kemiğe dayanmış durumdadır. Artık ne ekonomik, ne ahlaki olarak, ne kadınlarımız için, ne gençlerimiz için bir gelecek göremiyoruz. Hukuksuzluk oluyor demenin bir manası kalmadı. Ne ahlakı, ne hırsızlığı konuşabiliyoruz, ne özgürlüğün elimizden alınmasını konuşabiliyoruz.” diye konuştu.


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.