1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta OSB'ye doğalgaz verilmeye başlandı

Kahta OSB'ye doğalgaz verilmeye başlandı

Kahta ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi’ne doğalgaz verilmeye başlandı..

A+A-
Kahta OSB'ye doğalgaz verilmeye başlandı

Kahta OSB'de düzenlenen doğalgaz meşale yakma töreni, ilk doğalgaz kullanıcısı fabrika olan Bir Tekstil fabrikasında gerçekleştirildi.

Törene, Kahta Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Saadettin Doğan, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı ve OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Çelik, Mustafa Kandemir ve Akmercan Gaz’ın yetkililerinin katıldı.

Törende konuşan Kahta Kaymakamı Doğan, “Organize Sanayi Bölgemizde yatırım yapan iş adamlarımızın, yatırımcılarımızın enerji maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlanacağına inanıyoruz.” dedi.

Doğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“57 sanayi parselinin bulunduğu Kahta Organize Sanayi Bölgesi’nde doğalgaz veriliş münasebetiyle bir araya gelmiş bulunmaktayız. Kahta OSB her geçen gün istihdam ve yatırım kapasitesi büyüyen önemli bir üretim merkezi haline geldi. Bugün itibariyle elli beş sanayi parselinin tahsisleri gerçekleştirildi. Bunların otuz sekizinde hali hazırda üretim gerçekleştiriliyor ve toplamda 2 bin 475 kişinin istihdamı sağlanıyor. Her geçen gün bu potansiyelin artacağını değerlendiriyoruz. Yönetim Kurulu olarak yatırımcılarımızın en önemli taleplerinden bir tanesi olan doğalgazı da bugün itibariyle Organize Sanayi Bölgemizi kavuşturmuş bulunmaktayız. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayede organize sanayi bölgemizde yatırım yapan iş adamlarımızın, yatırımcılarımızın enerji maliyetlerinde önemli tasarruflar sağlanacağına inanıyoruz. Yapılan bu yatırımın organize sanayi bölgemize, Kahta’mıza ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.