1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da Yüzbinlerce Liralık İş Makinaları Çürümeye Bırakılmış

Kahta’da Yüzbinlerce Liralık İş Makinaları Çürümeye Bırakılmış

Kahta Belediyesine ait Yüzbinlerce Liralık araç ve gereçlerin bir çoğu, kaderine terk edilmiş bir şekilde buldu..

A+A-
Kahta’da Yüzbinlerce Liralık İş Makinaları Çürümeye Bırakılmış

Kahta Belediyesine ait iş makinaları ve diğer araç ve gereçlerin bir çoğu, belediyenin kademesinde ve Kahta çayı havzasında bulunan belediye’ye ait yerleşkesinde onlarca araç ve gerecin kullanılamaz halde olan araçlar için, yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.  

Kahta Belediyesine ait iş makinaların bir çoğu 2009-2014 yılları arasında belediye başkanı olan İ.Yusuf Turanlı, zamanında belediye kazandırılmıştı. Arada geçen süre zarfında birçok araç ve gerecin parklara ve belediye’ye ait olan yerlere çekilerek, kaderine terk edilmiş ve hurda yığına dönüştürüldüğünü gören yetkililer araçları kayıt altına alarak, yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.  

2009-2014 yılları arasında Belediye Başkanı olan İ.Yusuf Turanlı, zamanında alınan, 180 Bin (Milyar) Liralık asfalt makinası bile hurda yığına dönüştürülmüş ve birçok araç ve gerecin kullanılmaz halde olduklarını gören belediye yetkilileri, gördükleri manzara karşısında hayrette düştüler.

Alınan bilgilere göre, Belediye’ye ait onlarca araç ve gerecin bu şekilde bakımsız ve sahipsiz bırakıldığı gerekçesiyle, yasal işlemlerin başlatıldığı öğrenildi.


     

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.