1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahtalılar Kent Meydanı istiyor

Kahtalılar Kent Meydanı istiyor

Kahta kent merkezinin her geçen gün büyüyüp gelişmesi ile birlikte Kahta halkı, şehir merkezinde Kent Meydanının yapılmasını istiyor..

A+A-
Kahtalılar Kent Meydanı istiyor

Sahip olduğu tarihi ve turistik değerleri, yer altı kaynakları ve verimli tarım arazileri ile, Nissibi Köprüsünün yapılması ile birlikte doğuya açılan Kahta, her geçen gün nüfus yoğunluğuna maruz kalmakta. Şehir merkez nüfusunun büyümesi ile birlikte, halkın rahat dinlenebileceği alanlar da ihtiyaç haline geldi.

Kahta Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı’nın 12 büyük Mega Projeleri arasında yer alan Kahta Meydan Projesi’nin bir an önce faaliyete geçmesi bekleniyor.

Seçim çalışmaları esnasında 20’den fazla taahhüt ettiği projeleri içerisinde 12 mega projesi bulunan Belediye Başkanı İ. Yusuf Turanlı, söz konusu projelerini hayata geçirebilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu amaçla Ankara’da temaslarını sürdüren Turanlı’ya, milletvekillerin de destek vermesi bekleniyor. 

BAŞKAN TURANLI, “KAHTA’MIZA KATKI SUNACAK TÜM KESİMLERLE TEMAS HALİNDEYİZ. “

Kahta’ya hizmet etmek için tüm kesimlerle diyalog halinde olduğunu ifade eden Turanlı, “Bizim Kahta’ya hizmet etmek gibi bir sevdamız var. Bu amaçla Kahta’mıza katkı sunacak tüm kesimlerle temas halindeyiz. Projelerimizi bir dosya halinde milletvekillerimize sunduk, olumlu tepkiler aldık. Gösterdikleri yakın ilgi ve alakalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” Dedi.

BAŞKAN TURANLI, “TALEBİMİZİN KARŞILIK BULACAĞINI UMUYORUZ. 

Kahta’ya Kent Meydanı yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden İ. Yusuf Turanlı, “Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin çabası içerisindeyiz. 12 büyük mega projelerimiz arasında Kahta Meydan Projesi de yer alıyor. 1 nolu sağlık ocağı olarak bilinen yerde Kent Meydanı yapma çalışmalarımız var. Buranın belediyemize tahsis edilmesi için talebimiz oldu. Talebimizin karşılık bulacağını umuyoruz.  Buranın tahsis edilmesiyle çok güzel, modern bir meydanı halkımızın kullanımına sunacağız.” Şeklinde konuştu.

VATANDAŞLAR, “SİYASETÇİLERİMİZİN VE YETKİLİLERİMİZİN UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMASI MEMLEKETE HİZMET GETİRECEĞİNE İNANIYORUZ.”

Kahta halkının rahat dinlenebileceği alanların az olduğunu ifade eden vatandaşlar, “İlçe merkezinde dinlenme ve park alanları az. Trafik sorunu da başlı başına problem. Belediyemizin 1 nolu sağlık ocağının yerine yapmayı planladığı Kent Meydanı’nın bir an önce faaliyete girmesini bekliyoruz. Bu amaçla hazırlanan projenin milletvekillerimiz ve yetkililer tarafından destekleneceğini biliyoruz. Seçim bitti, şimdi tüm yetkililerin el ele vererek Kahta’ya hizmet etmesini bekliyoruz. Kahta’nın sorunlarına duyarlı davranan başta milletvekilimiz Ahmet Aydın ve diğer milletvekillerimizin, yerel yönetimlerimize de destek vereceklerinden şüphemiz yok. Siyasetçilerimizin ve yetkililerimizin uyum içerisinde çalışması memlekete hizmet getireceğine inanıyoruz” dediler.

Yapılması düşünülen Kahta Kent Meydanı, 6.884 metrekare alan üzerinde, alt kısmı otopark, üst kısmı da meydan yapılması planlanıyor.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.