1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

Kahta Belediyesi, AK Partili Belediye Meclis Üyelerinin aldığı “Kamu Yararı” Kararının ardından, belediyenin makam aracına el konulması ile birlikte, Kahta'lı vatandaşların, bu kararı alan belediye meclis üyelerine tepkisi çığ gibi büyüyor..

A+A-
Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor

AK Partili Kahta Belediye Meclis Üyelerinin, Ocak ayında yapılan meclis toplantısında oy çokluğu ile aldığı belediye malları ile ilgili 'Kamu Yararı' kararının ardında, Kahta Belediyesi'nin makam aracına icra yolu ile el konulmasının ardında halkın tepkisi büyüyor. Alınan karar ile belediyenin mal varlıklarına, gayrimenkullerine de icra yolu ile el konulmasının önü açıldığını ifade eden vatandaşlar, "Bu kararı alanlara sesleniyoruz 'Kahta halkını neden cezalandırıyorsunuz? Aldığınız karar sadece halka zarar veriyor. Bugün belediyenin makam aracı gitti, yarın diğer araç ve gayrimenkulleri gidecek. Bu gayrimenkuller; ilçenin parkları, okul yerleri, sağlık tesisleri vb alanlara hizmet için kullandırılacak yerlerdir. Belediye başkanının şahsında tüm Kahta halkını cezalandıramazsınız" şeklinde sitemlerini dile getirdiler.

HATALARINIZDAN BİR AN ÖNCE DÖNÜN

AK Parti Kahta Belediye Meclis Üyelerinin oyları ile Kamu Yararı Kararı'nın alınması ve  belediye mallarına icra yolunun açılması ile birlikte yaşanan duruma tepki gösteren Kahtalılar, "Aldığınız bu yanlış karardan bir an önce dönün. Eğer bu karardan ısrarcı olursanız, bundan sonra yaşanacak tüm olumsuz gelişmelerin sebebi siz olursunuz. Kahta Belediyesini işlevsiz hala getirmeye çalışmak, Kahta halkını cezalandırmak anlamına gelir. Biz bunu kabul etmiyoruz, etmeyeceğiz. Bu karardan ısrarcı olursanız, yarın sokağa çıkamaz duruma gelirsiniz. 

AK PARTİ'YE DE ZARAR VERİYOR

Kahta'da AK Parti'ye %85 oranında oy çıktığına dikkat çeken bazı AK Partili vatandaşlar, "Alınan bu karar içimize sinmiyor. Birileri bilerek veya bilmeyerek partimize zarar veriyor. Konu yeterince tartışılamadı veya anlaşılamadı. Eğer alınan bu karar, gerçekten Kahta halkının aleyhine ise, bu kararın bir an önce düzeltilmesi gerekir, halkımızı kimsenin cezalandırmaya hakkı yok. Birileri çıkıp, alınan bu karardan dolayı belediyenin mallarına haciz konulamaz diyor, öte yandan belediyenin aracına el konuluyor. Kime inanacağımızı şaşırdık." şeklinde tepkilerini dile getirdiler.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.