1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. “TRT Kurdi’nin Maçları Yayınlaması Büyük Avantaj”

“TRT Kurdi’nin Maçları Yayınlaması Büyük Avantaj”

TRT Kurdi’nin 2.Lig,3.Lig ve BAL maçlarını canlı yayınlaması,yayın havuzunda yer almayan alt liglerde büyük heyecana neden oluyor..

A+A-
“TRT Kurdi’nin Maçları Yayınlaması Büyük Avantaj”

Diyarbekirspor,Siirt Özel İdarespor ve Kahta 02Spor’dan TRT Kurdi’nin canlı maç yayınlarına destek açıklamaları geldi.

“Şehirlerin Tanıtımına Büyük Etkisi Var”

Diyarbekirspor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel,”TRT Kurdi’nin maçları canlı yayınlaması futbolun tüm bileşenlerine ve şehirlere büyük katkı sunuyor. Türkiye’de,hatta dünyada insanlar bu yayınları izleyerek takımlar ve şehirler hakkında bilgi sahibi oluyor. Futbolcuların ,bizlerin ve hakemlerin performanslarını olumlu etkilediği bir gerçek. TRT Kurdi’ye böyle bir hizmet nedeniyle teşekkür ediyoruz. Geçmiş yıllarda bunun çok iyi sonuçlarını gördük. İnşallah bu sezon da maçlarımızı yayınlarlar,bundan memnun oluruz” dedi.

Diyarbakırsporlu Futbolcular :”Canlı Yayınlar Motivasyonu Artırıyor”

Diyarbekirsporlu futbolcu Emre Hasan Balcı,”Bu yayınlar motivasyonumuzu olumlu yönde etkiliyor. Gollerimizi asistlerimizi izliyoruz. Ailelerimiz izliyor,insanlar bizi takip ediyor. Hiçbir futbolcu buna yok demez. TRT Kurdi, bu anlamda büyük hizmet veriyor. Bu yayınların devamını diliyoruz” diye konuştu.

Diyarbekirsporlu futbolcu Güney Tutcuoğlu da,”TRT Kurdi’nin maçlarımızı yayınlamasını önemsiyoruz ve istiyoruz. İnşallah bundan sonra daha çok maçımız yayınlanır. Canlı yayınların her açıdan futbolun gelişmesine büyük katkısı var” dedi.

Siirtspor :”Futbol İçin Büyük Hizmettir”

Siirt Özel İdarespor Teknik Direktörü Seyithan Özdaş,”Bir teknik adam olarak her maçımın yayınlanmasını isterim. Çünkü futbolcum motive olur,hakemler daha dikkatli maç yönetir. Yani herkese faydası var. Geçen sezon Ağrıspor’da Play-Off maçlarımız  canlı yayınlandı ve şampiyon olduk. Tüm Türkiye, bu sayede Ağrıspor’u takip etti. TRT Kurdi’nin yayınları futbolumuz için büyük hizmettir” ifadelerini kullandı.

Kahtaspor :”Kahta’nın Tanıtımı Olacak”

Kahta 02Spor Başkanı Musa Yıldırım ise,”TRT Kurdi’nin bu yıl maçlarımızı yayınlayacak olmasından çok memnunuz. Bölgede insanlar şehirlerini ve takımlarını bu yayınlarla takip ediyor. Bizim Kahta’nın tanıtımına çok olumlu faydası olacak. TRT Kurdi’ye çok teşekkür ediyoruz” dedi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.