1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Adıyaman Üniversitesi’nde devir teslim töreni yapıldı

Adıyaman Üniversitesi’nde devir teslim töreni yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Kelleş, görevi Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut’tan devraldı..

A+A-
Adıyaman Üniversitesi’nde devir teslim töreni yapıldı

Adıyaman Üniversitesi Rektörlük Makamında gerçekleşen cübbe töreni sade bir şekilde gerçekleştirildi. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş’i rektörlük girişinde karşıladı. Birlikte makama geçen eski ve yeni rektör birbirlerine çiçek takdiminde bulundu. Prof. Dr. Mehmet Turgut, yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e rektörlük cübbesini giydirdi.
Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği devir teslim töreninde eski Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut, Adıyaman Üniversitesi’nde bugüne kadar yaptıkları çalışmalardan bahsederek yeni Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş’e görevinde başarılar diledi.
Adıyaman için çalışacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mehmet Kelleş ise, eski Rektör Mehmet Turgut’a yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, çok işlerinin olduğunu ve gece gündüz demeden çalışmalar içerisinde yer alacaklarını dile getirdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.