1. HABERLER

  2. EĞİTİM
  3. Prefabrik okulda karne sevinci

Prefabrik okulda karne sevinci

6 Şubat depreminde ağır hasar alan iller arasında yer alan Adıyaman'da depremzede öğrenciler için kurulan prefabrik okulda karneler dağıtıldı..

A+A-
Prefabrik okulda karne sevinci

Nevşehir Valiliği ile Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adıyaman Vartana Prefabrik Kentinde kurulan Nevşehir Prefabrik Ortaokulunda karne dağıtım töreni düzenlendi.
Yaklaşık 500 depremzede öğrencinin karne aldığı törene, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Aşçı ve öğrenci velileri katıldı.
Karne dağıtım töreninde konuÅŸan NevÅŸehir Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Memet Polat, “Depremin ilk gününden itibaren depremzedelerin yardımına koÅŸtuk. Bugünde burada bulunduÄŸumuz NevÅŸehir ilk ve ortaokulu ile anasınıfının Valimiz Ä°nci Sezer Becel'in talimatlarıyla NevÅŸehir Belediyesi ve HacıbektaÅŸ Belediye BaÅŸkanının desteÄŸiyle oluÅŸturmuÅŸ olduk. Bizler aynı okulumuzu Hatay'a, Ä°slahiye'ye, MaraÅŸ'a ve SamandaÄŸ'ı ilçesine de yaptık. Bu yardımlarımız bundan sonraki süreçte de devam edecek. Zaten çocuklarımızın özellikle karne günlerindeki karne sevincini beraber yaÅŸamak istedik” dedi.
Adıyaman Ä°l Milli EÄŸitim Müdürü Ramazan Aşçı ise “8 adet dersliÄŸimiz var. Burada anaokulu, ilkokulu, ortaokulu ve kütüphanemiz var. Burası tam bir eÄŸitim ortamı. Ben böyle bir ortamı saÄŸladığı için Adıyaman Ä°l Milli EÄŸitim Ä°l Müdürlüğü olarak NevÅŸehir Ä°l Milli EÄŸitim Müdürüne çok teÅŸekkür ediyorum” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Okul öğrencileri ise “Deprem oldu, baya bir hasar gördü. Prefabriklerdeyiz, bugün de karne günümüz çok mutluyuz” diye konuÅŸtu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.