1. HABERLER

  2. EKONOMİ
  3. Beklenen zam geldi

Beklenen zam geldi

4 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte akaryakıt fiyatları Son zamanlarda altın ve Dolar fiyatlarında yaşanan artışlar Akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Son haftalarda benzin, LPG ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberleri peş peşe gelmeye başladı..

A+A-
Beklenen zam geldi

Araç sahipleri de akaryakıt fiyatlarına zam gelip gelmeyeceği konusunda araştırmaya girdi. Akaryakıta zam olacak mı sorusuna kısa sürede cevap geldi. Son fiyat değişikliği de Benzin fiyatlarına oldu. 4 Temmuz itibarı ile birlikte benzine 2 lira 11 kuruş zam geldi. Yaşanan 2 lira 11 kuruş zam ile birlikte Benzin fiyatları 26 lirayı geçti.
İŞTE ZAM İLE BİRLİKTE BENZİN FİYATLARI
4 Temmuz Salı günü itibarıyla benzine 2 lira 11 kuruş zam geldi. Pompaya yansıyan zamla birlikte benzinin litresi İstanbul'da 26 lira 19 kuruş, Ankara'da 26 lira 64 kuruş ve İzmir'de ise 26 lira 66 kuruştan satılmaya başlandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.