1. HABERLER

  2. GÜNDEM
  3. 81 ilde yasak kalktı: Artık gece 12'den sonra serbest

81 ilde yasak kalktı: Artık gece 12'den sonra serbest

Koronavirüs pandemisiyle mücadele önlemleri çerçevesinde 2021'de yürürlüğe giren müziğe saat kısıtlaması 81 ilde tamamen kaldırıldı..

A+A-
81 ilde yasak kalktı: Artık gece 12'den sonra serbest

Koronavirüs pandemisiyle mücadele önlemleri kapmasında getirilen gece 12'den sonra müzik yasağı

81 ilde kaldırıldı. Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) 1 Temmuz 2021 tarihinden bugüne uygulanan saat 24.00 sonrası müzik yasağının kaldırıldığını duyurdu.

Müzik Yorumcuları Meslek Birliği (MÜYORBİR) müzik yasağının kalktığını sosyal medya hesabından duyurdu.
Paylaşımda "MÜJDE! Mutlulukla belirtmek isteriz ki müzik sektöründeki pandemi kısıtlamaları Türkiye genelinde kaldırıldı. Müzik sektörü için bu önemli kararda emeği geçen ilgili Bakanlıklara ve kişilere teşekkür ederiz. Müziğin hiç susmaması dileğiyle" ifadeleri yer aldı.
Sanat Özgürlüğünü İzleme Platformu’na (SÖZ Platformu) konuşan MÜYORBİR Başkanı Burhan Şeşen, Turizm Bakanı ve yardımcısının konu hakkında kendilerini bilgilendirdiğini söyledi.
Yasak Haziran 2021'de gelmişti
Haziran 2021'de koronavirüs salgını gerekçesiyle bar ve gece kulübü gibi yerlerde gece saat 00:00'dan sonra müzik yayını yapılması yasaklanmıştı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.