1. HABERLER

  2. GÃœNDEM
  3. Adıyaman Belediyesi ve ACTED arasında imzalanan ‘Su Taşıma Tankeri Protokolü’ yenilendi

Adıyaman Belediyesi ve ACTED arasında imzalanan ‘Su Taşıma Tankeri Protokolü’ yenilendi

Adıyaman Belediyesi ve Fransız Sivil Toplum Kuruluşu (ACTED) arasında, 6 Şubat depremlerinden sonra imzalanan ‘Su Taşıma Tankeri Temini Protokolü’ yenilendi..

A+A-
Adıyaman Belediyesi ve ACTED arasında imzalanan ‘Su Taşıma Tankeri Protokolü’ yenilendi

Belediye BaÅŸkanı Abdurrahman Tutdere ile ACTED Kamu Kurumları Ä°rtibat Sorumlusu ve Türkiye Sorumlusu Halit Akgül’ün katıldığı imza töreni makamda gerçekleÅŸtirildi. Atılan imza ile 2 adet su tankeri ile tedarik giderleri ACTED tarafından temin altına alındı. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye BaÅŸkanı Abdurrahman Tutdere, “Geçen yıl 6 Åžubat depremlerinden sonra deprem illerine su taşıma tanker temini konusunda destek olan ACTED ile Belediyemizin imzaladığı protokol anlaÅŸmasını yeniledik. Bu kapsamda 2 adet su taşıma tankeri ile tankerde ihtiyaç duyulan personel ve taşıma maliyetleri ACTED tarafından karşılanarak ihtiyaç duyulan konteyner kentlere günlük kullanım suyu saÄŸlanacak. Yaz ayları ile birlikte su ihtiyacının artışını göz önünde bulundurarak tanker sayısının artırılması konusunda da bir çalışma gerçekleÅŸtirilecek. ACTED’e desteklerinden dolayı teÅŸekkür ediyorum.” diye konuÅŸtu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.