1. HABERLER

  2. GÃœNDEM
  3. Av tüfeğiyle ailesini katletti

Av tüfeğiyle ailesini katletti

Av tüfekli dehşet: Eşi, kayınvalidesi ve kendini öldürdü.

A+A-
Av tüfeğiyle ailesini katletti

Ä°stinye’de bir ÅŸahıs, evde tartışma yaÅŸadığı eÅŸini ve kayınvalidesini av tüfeÄŸiyle öldürdü, ardından aynı tüfeÄŸi çenesine dayayarak hayatına son verdi.
Olay, saat 19.00 sıralarında Sarıyer Ä°stinye’de bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akÅŸam saatlerinde eve gelen Erdal Åžahin (46), eÅŸi Nazlı Åžahin (39) ve kayınvalidesi Salime Åžahin (57) ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Erdal Åžahin, eline geçirdiÄŸi av tüfeÄŸiyle önce eÅŸini ardından da kayınvalidesini öldürdü. Åžahıs ardından çenesine dayadığı tüfeÄŸi ateÅŸleyerek hayatına son verdi.

Av tüfeğiyle ailesini katletti
Olayın ardından kardeşine ulaşamayan Murat Y., eve gelerek zile bastı. Kapının açılmaması ve içeriden ses gelmemesi üstüne açık olan pencereden eve girdi. Kapı girişine gelen adam gördüğü manzara karşısında şoke oldu. Hemen ihbarda bulunması üzerine olay yerine gelen sağlık, polis ve itfaiye ekipleri eve girdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemeler sonucunda 3 kişinin de öldüğü tespit edildi. Ardından olay yeri inceleme ekipleri olay yerinde uzun süre çalışma yaptı.

Polis geniş çaplı inceleme başlattı
Çalışmalar sonucunda pompalı tüfeÄŸe ve kovanları incelenmek üzere delil torbasına konuldu. Cenazeler ise Cumhuriyet savcısının da incelemesi sonrasında cenaze aracıyla Bahçelievler Yenibosna’daki Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Sarıyer Kaymakamlığından yapılan açıklamada, “Ä°lçemiz Pınar Mahallesi'nde bugün saat 19.00 sıralarında intihar konusuyla ilgili gelen ihbar üzerine olay yerine güvenlik görevlileri ve saÄŸlık ekipleri sevk edilmiÅŸtir. Olay yerinde yapılan ilk incelemede E.Åž., eÅŸi N.Åž. ile kayınvalidesi S.Åž. isimli ÅŸahısların hayatlarını kaybettikleri ve E.Åž. isimli ÅŸahsın yanında bir adet tüfek olduÄŸu görülmüştür. Edinilen ilk bilgilere göre E.Åž. ve N.Åž. isimli ÅŸahıslar arasında tartışma meydana geldiÄŸi, E.Åž. isimli ÅŸahsın yaÅŸanan tartışmanın devamında önce kayınvalidesini, ardından eÅŸini tüfek ile vurduktan sonra olay yerinde intihar ettiÄŸi anlaşılmıştır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.