1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. DEMBİR-DER Kahta Şubesi muhtaç ailenin evini baştan aşağı yeniledi

DEMBİR-DER Kahta Şubesi muhtaç ailenin evini baştan aşağı yeniledi

Yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİR-DER) Kahta şubesi, muhtaç bir ailenin harabe görünümündeki evini baştan aşağı onarıp, yeni eşyalarla döşemek için çalışmalarına başladı..

A+A-
DEMBİR-DER Kahta Şubesi muhtaç ailenin evini baştan aşağı yeniledi

Kahta'da zengin ile fakir arasında köprü olan DEMBİR-DER Kahta Şubesi, Kahta ilçesinde bir muhtaç ailenin daha yüzünü güldürüyor. Eşi olmayan 3 çocuk sahibi annenin harabe görünümlü evini baştan aşağı onardıktan sonra yeni eşyalar alınıp, düşeyencek olan DEMBİR derneği, ailenin daha rahat bir ortama sahip olmasına vesile oluyor.

DEMBİR-DER Kahta Şubesi Başkanı Yusuf ASLAN; “ İlk önce aileyi ziyaret ederek ailenin kaldığı evin durumunu ayrıntılı tespit ettiklerini ifade eden Yusuf ASLAN, "İnanın evde oturulacak gibi değil, ev adeta harabeyi andırıyordu. Evin tüm kapı ve pencereleri kırık ve duvarlar boyasız, rutubetten dolayı simsiyah olmuştu. Mutfak dolabı yoktu ayrıca evde yeni denilebilecek eşya namına da hiçbir şey yoktu. Ailenin içler acısı durumunun karşısında sesiz kalmamız vicanı olarak sesiz kalamazdık, İnşallah en kısa zamanda yenilenmiş, tertemiz bir yuvaya kavuşacaklar. ”dedi.

Başkan ASLAN; “Şuana kadar Kahta ilçemizde 1000 aileye gıda ve giyim yardımdan bulunduk, bunun en büyük destekçilerimiz olan iş insanlarımıza ve hayırsever vatandaşlarımızdır. Hepsin Allah razı olsun diyorum.”diye konuştu.


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.