1. HABERLER

  2. SAÄžLIK
  3. Gölbaşı Başhekimi İstifa Etti

Gölbaşı Başhekimi İstifa Etti

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yapan Mehmet Emin Aydın istifa etti..

A+A-
Gölbaşı Başhekimi İstifa Etti

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde bulunan Devlet Hastanesi’nde BaÅŸhekim olarak görev yapan Mehmet Emin Aydın istifa etti.

Devlet Hastanesi BaÅŸhekim Mehmet Emin Aydın; Çok kıymetli Gölbaşı’lılar, hastanemizde 5 yıldır Fizik tedavi uzmanı, 2 yıldır da BaÅŸhekim olarak görev yapıyordum. Görev sürem boyunca halkın daha iyi hizmet alması, personelin daha mutlu bir çalışma ortamı olması için çaba sarf ettim.
Hekim sayımızı, cihaz sayımızı, olanaklarımızı hastanenin en üst düzeyine getirdim. BaÅŸhekim olmama raÄŸmen makam odamda her ay yüzlerce hasta muayene ettim. YaÅŸadığımız deprem felaketinin de ilk saatinden itibaren elimden geldiÄŸince var gücümle çalıştım. Hastanemizi de depremden sonra rayına soktum, büyük oranda eski haline getirdim. 4 aydır hamile eÅŸimden ve küçük oÄŸlumdan ayrıyım.”dedi.

Maalesef bakanlık deprem nedeniyle tayin talebime olumlu cevap vermedi. Ben de meslek hayatıma ailemin yanında devam edebilmek için Gölbaşı’ndaki görevlerimden istifa etmeye karar verdim. Gölbaşı benim memleketim oldu. Ayrılsam bile bir parçam her zaman burada kalacak. Hakkım sizlere helal olsun. Sizler de hakkınızı helal edin. Allah’a emanet olun.”dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.