1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. Başkan Bozan; Fatih Erbakan’nı Kahta’da Ağırlayacağız

Başkan Bozan; Fatih Erbakan’nı Kahta’da Ağırlayacağız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M.Kasım Gülpınar, 05.03.2024 Salı günü Yeniden Refah Partisi Kahta ilçe seçim koordinasyon merkezinin açılışına katılacak..

A+A-
Başkan Bozan; Fatih Erbakan’nı Kahta’da Ağırlayacağız

Miting havasında geniş katılımlı bir açılış yapmak isteyen Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Mahmut BOZAN ve Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet TOPRAK ile beraber çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yeniden Refah Partisi Kahta İlçe Başkanı Mahmut BOZAN:
Son hazırlıkların tamamlandığı seçim koordinasyon merkezi (SKM) açılışına tüm Kahta’lı hemşerilerini davet eden BOZAN, “31 Mart seçimleri öncesi girdiğimiz bu yolda çalışmalarımız karşısında halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve coşku hepimizi mutlu ediyor”dedi.
Başkan Bozan; 31 Mart’da yapılacak Belediye seçimlerinde coşkunun, moral ve motivasyonumuzun daha da artması için 05.03.2024 Salı günü saat: 10:30’da gerçekleştireceğimiz (SKM) açılışımıza tüm Kahta’lı halkımız davetlidir. Yerel seçimlerin ülkeye hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Bozan, "Kahta’mız, bu coğrafyanın sigortasıdır, Kahta’mızı emin ellere emanet etmenizi istiyoruz. Sefer bizden, zafer Allah'tandır."diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.