1. HABERLER

  2. SİYASET
  3. TURANLI; Proje tanıtım programına davet

TURANLI; Proje tanıtım programına davet

Saadet Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Şükrü Turanlı, bu akşam seçim Koordinasyon merkezinde düzenleyeceğimiz Proje tanıtım programına tüm halkımız davetlidir..

A+A-
TURANLI; Proje tanıtım programına davet

Saadet Parti Kahta Belediye Başkan Adayı Mehmet Şükrü Turanlı, "Her fırsatta esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Sahadan aldığımız ihtiyaç ve taleplerle projelerimizi hazırladık. 09 Mart Cumartesi Akşamı Saat 20:00'de M.Kemal Caddesi üzerinde bulunan Seçim Karargahımızda, projelerimizi halka anlatacağız. Tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz." dedi.

Vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla gerçekleştirdiğmizi buluşmalarda, vatandaşların düşüncelerini, taleplerini ve önerilerini dinlemenin kendileri için çok önemli olduğunu belirten TURANLI, "Bu buluşmalar, Kahta'mızı daha da ileri taşımak için atacağımız adımlara yön veriyor. Hepimizin amacı daha modern, daha güzel bir Kahta'da yaşamak. Tüm çabamız ve gayretlerimiz bu yönde." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.