1. HABERLER

  2. BÖLGE
  3. Depremzeden, Cumhurbaşkanı'na yazdığı mektub

Depremzeden, Cumhurbaşkanı'na yazdığı mektub

Adıyamanlı depremzede genç kız, Cumhurbaşkanı'na ulaşmak için mektup yazdı. Genç kızın yazdığı bu mektubu dünyaca ünlü sanatçı Della Miles sosyal medya hesabından paylaştı..

A+A-
Depremzeden, Cumhurbaşkanı'na yazdığı mektub

6 Åžubat depreminde çoÄŸu birinci derece akrabasını kaybeden Adıyamanlı Depremzede Zeliha Kızılbay (22) CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’a ulaÅŸmak için mektup yazdı. Mektubu CumhurbaÅŸkanı'na ulaÅŸtırmaya çalışan ancak bunda baÅŸarılı olamayan Zeliha Kızılbay, mektubu AK Parti’nin seçim ÅŸarkısını da seslendiren dünyaca ünlü Amerikalı sanatçı Della Miles’e gönderdi. Della Miles, instagram hesabından Zeliha Kızılbay’ın mektubunu paylaÅŸtı.
CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan’ın hayranı olduÄŸunu ve 16 yaşından beri ulaÅŸmaya çalıştığını belirten Zeliha Kızılbay, “CumhurbaÅŸkanımıza 16 yaşından beri ulaÅŸmaya çalışıyorum. Defalarca Cimer’den baÅŸvuru yaptım. Vakti olmadığı için randevu veremeyeceklerini söylediler.
Daha sonra deprem oldu. Depremde Della Miles instagram hesabından çaÄŸrıda bulundu, ‘deprem bölgesine yardımda bulunun’ diye. Ben de ÅŸansımı denemek istedim. Ondan önce birçok ünlüye defalarca gönderdim mektubumu ama hiçbirisi geri dönüş yapmadı. Della Miles’e de attım. Bir sabah kalktım, ‘yardımcı olabilirim’ diye cevap yazmış. Ben de çok mutlu oldum. Hemen mektubu yazdım kendisine gönderdim. Bizim sanatçılar geri dönüş yapmadı ama elin Amerikalısı mesajıma cevap verdi. Allah ondan razı olsun. Çok mutlu oldum, çok heyecanlandım” dedi.
Kızılbay, “Recep Tayyip ErdoÄŸan gibi bir lider ile görüşmek herkese nasip olmuyor. CumhurbaÅŸkanımızı görürsem, özellikle deprem bölgesine yapılan çalışmaların hızlandırılmasını isteyeceÄŸim. Depremde, binalarımız yıkıldı canlarımız gitti ama deprem sonrası Cumhur Ä°ttifakı'na oy verdik diye bizlere yapılmayan hakaret kalmadı. Enkaz altında kalmadık ama onların sözlerinin altında kaldık. Millet Ä°ttifakı'nın liderlerinden bu sözleri kınamalarını beklerdik” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.