1. HABERLER

  2. DÃœNYA
  3. Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

Adıyaman İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı, K2B konteyner alanında hizmet vermeye başladı..

A+A-
Ağız ve Diş Sağlığı Mobil Aracı hizmet vermeye başladı

Adıyaman Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı Merkezi BaÅŸhekim Vekili Mustafa Nafiz Ãœnsa, yaptığı açıklamada, Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol’un tavsiyeleri, Rotary Kulübü’nün katkıları ve Adıyaman Ä°l SaÄŸlık Müdürü Uzm. Dr. ErdoÄŸan Öz’ ün destekleriyle böyle bir hizmetin oluÅŸturulduÄŸunu söyledi.
Ãœnsal, “Mobil aracın hali hazırda bir diÅŸ hekimi ve bir diÅŸ klinik yardımcısıyla K2B konteyner alanında hizmet vermeye baÅŸladı, ilerleyen günlerde ise aracın transferinin saÄŸlanabilmesi durumunda diÄŸer konteyner ve prefabrik alanlarda da her türlü Ağız ve DiÅŸ SaÄŸlığı hizmeti verebilecek ÅŸekilde tasarlandı” dedi.
Ünsal, mobil araçta hizmet verecek olan diş hekimlerinin Ağız ve diş sağlığı merkezine son atama döneminde gelen diş hekimleri olduğunu ve gönüllü olarak bu hizmeti vermek istedikleri belirtildi.
Son atama döneminde deprem bölgesi dışındaki illeri tercih etmeleri mümkün iken Adıyaman’ı tercih ederek kente geldiklerini belirten Ãœnsal,”Ttabiri caizse akÅŸamları konteynırlarda kalıp gündüzleri hizmet veren diÅŸ hekimi arkadaÅŸlarıma gösterdikleri fedakarlık ve duyarlılıktan dolayı her birine ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum” diye konuÅŸtu.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.