1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da Yaprak Döner Salonu Açıldı

Kahta’da Yaprak Döner Salonu Açıldı

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta’da bir ilk olma özelliğindeki yaprak et döner salonu düzenlenen bir tören ile hizmete açıldı..

A+A-
Kahta’da Yaprak Döner Salonu Açıldı

Helal et sertifikasıyla açılan Yaprak Döner tüm gelir gruplarına hitap ediyor.

Kahta Yavuz Selim Mahallesi Hastane caddesinde açılan Yaprak Dönerin sahibi olan Ulaş YÜCEDAĞ tarafından işletmeciliği yapılacak olan mekan 350 metrekarelik alanda 150 kişiyi ağırlama kapasitesine sahip bir işletme açıldı.

Açılışa katılan Kahta Kaymakamı Abdil Koç, Kahta Belediye Başkanı İ.Yusuf Turanlı, Emniyet Müdürü Oray Yeniay, jandarma komutanı Teğmen Abdulkadir Caylan, Kahta Ziraat Odası başkanı Rüştü Turanlı, Deva Partisi İlçe Başkanı Şükrü Turanlı, Siyasetçi Ömer Yılancı, Ses Sanatçısı Kahtalı Mıçe, İmamlar, STK’lar ve bir çok vatandaş açılışa katılarak hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Kurdele kesimi sonrasında davetlilere iş yerlerini gezdiren işletmeci Ulaş YÜCEDAĞ müşterilerine sunacakları lezzetler konusunda bilgilendirmeler yaptı. Açılışa katılan konuklarına Yaprak Döner ikramlarında bulundular.

 


   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.