1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’ya 3 Yeni Sağlık Ocağı Kazandırıldı

Kahta’ya 3 Yeni Sağlık Ocağı Kazandırıldı

AK Parti Adıyaman Milletvekili Doç. Dr. İshak Şan, Adıyaman’ın Kahta ilçesindeki vatandaşların daha rahat sağlık hizmetlerini alması için 3 tane yeni aile sağlığı merkezinin yatırım programına alındığını açıkladı..

A+A-
Kahta’ya 3 Yeni Sağlık Ocağı Kazandırıldı

Bayraktar Mahallesinde daha önce planlanan eski diş hastanesi yerine büyük ve tam donanımlı 2 nolu sağlık ocağı inşa edileceğini belirten Milletvekili İshak Şan, “Özellikle vatandaşlarımıza daha etkin ve verimli tedavi hizmetlerini sunmak ve hekim başına düşen hasta sayılarını azaltmak istiyoruz.
Halkımızın sağlık kuruluşlarına daha kısa zamanda ulaşmasını ve daha kolay sağlık hizmetlerini almalarını sağlamak için çalışıyoruz.
Öte yandan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanında 300 yataklı Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi 3 ay sonra faaliyete girecek. Hastanenin hemen yanı başında ise 200 dönümlük bir arazide 500 yataklı bir hastanede daha yapılacak. Toplamda ise Adıyaman bin yataklı hastane kapasitesine kavuşacak. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Sağlık hizmetlerinin il ve ilçelerimize gelmesinde büyük emekleri olan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’ya çok teşekkür ediyoruz. ” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.