1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta'ya Yapılacak Olan Diş Hastanesinden Çıt Yok

Kahta'ya Yapılacak Olan Diş Hastanesinden Çıt Yok

Hasan Kaya (Gerçek) - Kahta ilçesine Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin yapılması için yerel seçimlerden önce yer tahsisi ve yatırım programına alındığını söyleyen siyasiler, aradan 3-4 yıl geçmesine rağmen bir gelişme sağlanmadığı görülüyor..

A+A-
Kahta'ya Yapılacak Olan Diş Hastanesinden Çıt Yok

Kahta'da yapılacağı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin yapılması için Kahta Belediyesi tarafından yeni SGK binasının arkasında, Eski Belediye Hamamı olarak bilinen yere diş hastanesi yapılması için yerini hibe etmişti.

Diş hastanesi halk arasında merak konusu olurken vatandaşlar şöyle konuşuyor." Eski çarşı esnafı bitme noktasına geliyor. Hükümet Konağı, Ziraat Bankası ve Milli Eğitim gibi kurumlar sayesinde ayakta durmaya çalışıyorduk.  Kamu kurumlarının birer birer çarşı merkezine taşınması, diğer taraftan peş peşe açılan büyük market şubeleri eski çarşı esnafımız başta olmak üzere küçük ölçekli çarşı esnaflarımızı bitirme noktasına getirdi. Siyasilerimiz başta olmak üzere yetkililer her defasında bu sıkıntıyı giderecekleri dile getirmişlerdi. Ancak verilen diş hastanesi sözünü yerine getirilmediğini görüyoruz.  Siyasilerin dediğine göre ise: Ağız ve Diş Hastanesinin 25 Diş Ünite ve 40 Ünite kadar arttırılabilir hastanenin yapılacağı, bizleri bir nebze olsa da sevindirmişti. Çünkü eski çarşı esnaflarımız tıpkı eski günleri gibi  canlı olacaktı ve biz vatandaş olarak verilen sözün tutulmasını istiyor."diye konuştular   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.