1. YAZARLAR

  2. ZEKI DİŞKAYA
  3. MİLLETVEKİLLERİNDEN BEKLENEN İLİMİZE HERGÜN BİR YATIRIM ALINMALI
Zeki DİŞKAYA

Zeki DİŞKAYA

MİLLETVEKİLLERİNDEN BEKLENEN İLİMİZE HERGÜN BİR YATIRIM ALINMALI

A+A-

Bakın 6 şubat depremiyle Adıyaman'ımız yerle bir oldu. Onbinlerce kişimizi kaybettik İlde sağlam bina kalmadı Halk çadırlarda ve konteynirlerde gece oldumu hayalet kent adıyaman olduk.
Bu vesilyle AK PARTİDEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYIDA OLDUK. ama kısmet olmadı başka 4 arkadaşımız oldu yemin içerek göreve başladılar. İLİN LOKOMOTİFİ OLABİLECEK AHMET AYDIN VEKİLLİK Listesine konmadı Bakanlık verilmedi ve iş MEVCUT 4 TANE VEKİLİMİZE KALDI.
4 vekilimiz süratle bir araya gelmeli bireysel değil 4 ü birden ortak hareket ederek bakanlıklarda ve Sayın cumhurbaşkanımızın kapılarını aşındırmalı on yıllık vekilmiş gibi çözüm üretmeye başlamak zorundadırlar.
1-TÜRKİYEDE TEK VALİSİZ İL ADIYAMAN a tecrübeli vali atanmasının süratle yapılması
2-Çevre ve Şehircilik kurumunun başına tecrübeli konusuna hakim halkı her türlü bilgilendirme doğru yönlendirme uzmanı bir müdürün atanması.
3-Depremde adıyaman da olupta krız yonetiminde geç kalan ağır kalan brokratların bir günde ilden alınıp başka yerlere göreve gönderilmesi yerine deneyimli kadroların getirilmesi.
4-KENTSEL DÖNÜŞÜM İMKANI HALKIN ELİNDEN ALINMAKTADIR Çevre şehircilikte ORTADA YOK. YAZIK BU MİLLETE. Yıkılan her bina kentsel dönüşüm imkanını kaybediyor tedbir alınması lazım.
5-ÇEVRE ŞEHİRCİLİ BAKANLIĞINDA BEKLEYEN İLİMİZ İMAR Düzenlemesi süratle bitirilmeli ve ilimiz insanları yapımlarına başlayarak ili ayağa kalkmasına katılımları sağlanmalıdır.
6-AZ HASARLI evler VALİLİK Komisyonları tarafından belirlenip onarılarak çadır ve konteynır kentlerde kalan bu insanlar zorunlu olar evlerine alınmalıdır.
7-İLE ATANACAK VALİ VEKİLLER SİYASİ İKTİDAR SİVİL YAPILAR organizeli ve uyumlu çalışmaları için yapılanmaya gidilmeli koordinasyon ve uyum sağlanıp her gelen sorun süratle ilgilisi tarafından suratle çözülmeli HAFTALIK KAMUOYUNU BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI GENEL ANLAMDA YAPILMALIDIR.
8-Yıkım ekiplerinden şehir içinde su tutmadan yıkım yapanların işleri iptal edilmeli bir kilo demir için ayrıştırmayı yasalara aykırı şehir içinde yapan firmaların işleri elinden alınmalıdır.
9-VEKİLLER İLDEN SORUMLUDUR VE HALKIN VEKİLİDİR BÜTÜN SORUNLARI ÇÖZMEK ZORUDADIRLAR TELEFONLARI AÇIK OLMALI GECE GÜNDÜZ sorunlara halka açık davranmak durumundadırlar. bireysel işi çok olan kimse vekillikte başarılı olamaz.
10-İL ADINA vekillerimiz meclisin görevlendirmelerinde mutlaka iyi yerlerde olabilmeli yer almalıdırlar.
11-BAKANLIKLARDA Adıyamanlı bürokratlaın yerleştirilmesi için saygı değer vekillerimizin çabası girişimi ve sonuç almasıda elzemiyet arzeder.
12-SAYIN AYDIN'IN OLACAĞI ZAMAN ŞİMDİYDİ ONDADA AYDIN YOK. YOKSA NE OLACAK MEVCUT VEKİLLER O BOŞLUĞU DOLDURACAK DOLDURMAK ZORUNDADIR BİLMİYORUM TANIMIYORUM DEMEK İLİ BİTİRİR. HERGÜN BİR YATIRIM ALINMALIDIR SONUÇLANDIRILMALIDIR.
En derin saygılarımla kamuoyua arz ederim.
ZEKİ DİŞKAYA
AKALP BAŞKANI

Bu yazı toplam 35705 defa okunmuştur.
Önceki Yazıları