Kadir Köse'den Polis Haftası'nda Anlamlı Ziyaret
Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü hemşerimiz Kadir Köse, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı makamlarında ziyaret etti..

Emniyet teşkilatının çeşitli kademelerinde önemli görevler üstlenen ve başarılarıyla adından söz ettiren hemşerimiz Kadir Köse, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaretlerde aktif olarak yer aldı.
Köse, fahri hemşerimiz olan Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın makamında gerçekleşen kabulde hazır bulundu. Aynı zamanda İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın kabullerine de Emniyet Genel Müdürü Demirtaş ile birlikte katıldı.
Halen Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Kadir Köse, Ankara’da görev yapmasına rağmen memleketi Adıyaman ile bağlarını hiçbir zaman koparmadı.
Aynı zamanda geçmiş dönem Adıyaman Milletvekili Aday Adayı da olan Köse, 6 Şubat depremleri sonrasında Adıyaman'da Koordinatör Asayiş Müdürü olarak da görev üstlenmiş, kriz sürecinde önemli sorumluluklar almıştı.

HABERE YORUM KAT