1. HABERLER

  2. KAHTA
  3. Kahta’da bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Kahta’da bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Kahta ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürleriyle Kasım ayı bilgilendirme ve istişare toplantısı gerçekleşti..

A+A-
Kahta’da bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı

Kahta Öğretmenevi Toplantı Salonunda Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen’in başkanlığında yapılan toplantıya, Maarif Müfettişler İl Koordinatörü Atıf Bostancı, ilçe milli eğitim müdürleri ve şube müdürleri katıldı. 

Toplantıda, ilçe milli eğitim müdürleri tarafından ilçelerinde yürütülen ve planlanan projeler, eğitim kalitesinin artmasına yönelik çalışmalar ve pansiyonlar, okul ve kurumların sene başı işlemleri, yüz yüze eğitim, taşıma merkezleri, uzaktan eğitim sürecindeki eğitim kayıplarının belirlenmesi ve telafi eğitimleri, okul ve kurum tadilat, onarım ve bakım işlemleri, destekleme ve yetiştirme kursları, yönetici, öğretmen ve personel yer değişikliği ve atama işlemleri, zümre toplantıları, özel eğitim iş ve işlemleri, yerel ve ulusal projeler ile Ulusal Destekleme Programı (UDEP) kapsamında yürütülmesi planlanan faaliyetleri, tasarım ve beceri atölyelerinin kurulumu ve işleyişinin eğitime katkıları hakkında bilgiler verildi.

Toplantıda ayrıca, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer’in talimatları doğrultusunda il genelinde bulunan tüm okulların kütüphaneye kavuşturulması için yapılacak çalışmalar belirlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.